This blog is writen in catalan, you can use google translator to translate it to your language :)

dimarts, 23 de juny del 2009

Una mica més sol / A bit more alone

La cançó d'avui, it's gonna rain.
---
The song of today, it's gonna rain

Quan vaig arribar aquí, ja suposava que viviria en alguna zona d'una casa (les golfes? un soterrani adaptat?) d'alguna familia, i no em vaig allunyar gaire, doncs vaig llogar una caseta al jardí d'una familia suïssa. El que si que no esperava era que m'hi faria tant i tant amb ells. En aquests dos mesos i escatx hem compartit sopars, partits de futbol, sortir a còrrer, jugar al tenis, al badminton, al basquet... construir casetes de fades i arcs indis, fins i tot un Sant Jordi!
Ara ells marxen de vacances dos mesos (bé, el marit torna abans) a Suïssa i la veritat és que els anyoraré molt.
Però bé, no passa res, esperem que passin unes grans vacances, i que tornin aviat amb la meva xocolata suïssa!!!

----

When I arrived here, I suposed that I would end living in a house with some family, I wasn't far from the truth, because i rented a little house on the garden of a family. What I didn't supose was that I would feel so familiar with them. In these two months, we have shared dinners, soccer matches, go running, play tenis and badminton, basquet... build fairy houses and indian arcs, even a Sant Jordi!
Now they are leaving for two months (well, the husband came back sooner) to Swittzerland, and the truth is that I will miss them a lot!
But it is OK, I hope they enjoy their vacantions, and that come back with my swittzerland chocolat!!!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

ei!! pues no.. ja no estic a Londres.. em acabat el projecte amb la nova terminal..aixi que ara.. estic pendent de presentar una sol·licitut per entrar a un master de gestió aeronáutica.. i no se.. mira..passant el temps.. la setmana vinent marxo a Londres una setmana a veure el xicot.. i aixi nem fent..amunt i avall:S
ja veig que estás força bè allà! me n'alegro!:) també m'agradaria nar a eeuu.. un petonet!

Enkeli ha dit...

Bé, mira-t'ho per un altre costat, tindràs més temps per practicar amb la teva armònica... jo de tu faria escapadetes en bici, si es que en tens o te la poden deixar abans no marxin! Estar sol és una mica rollo, però si et saps organitzar bé et passaran els díes volant i quan no et donguis conta ja els tindràs a casa altra cop.

Una abraçada des de Helsinki!

THIS BLOG IS WRITEN IN CATALAN, IF DON'T UNDERSTAND IT, USE GOOGLE TRANSLATOR :)