This blog is writen in catalan, you can use google translator to translate it to your language :)

diumenge, 4 de novembre del 2012

Manualitat, el mapa de "El Hòbbit"

Segona entrada al blog en un dia... avui estic productiu!

Per aquesta segona entrada, escoltarem "Concerning Hobbits", per descomptat!


Fa ja un any i mig, em vaig trobar solet a casa per uns quants mesos, i inspirat pel que va fer la Mad (aquí en teniu el blog, enllaç), del que tot seguit us poso unes fotos...

La noia hi té traça...

Molta traça...
Però molta...
Doncs inspirat pel que aquest noia va fer, i compartint l'afició pel llibre de "El Hòbbit", vaig decidir fer alguna cosa similar, però adequada per algú d'un nivell justet d'habilitat, com el meu, i amb poc temps lliure per fer aquestes coses.
Després de fer unes cerques pel Google, vaig decidir fer un una rèplica del mapa d'en Thorin. El mateix que apareix a la contrapartida del llibre.
El vaig fer a partir d'una cartrolina blanca. El procés és senzill: Es dibuixa tot a llapis, es repassa amb rotulador, i s'esborra el llapis. S'arruga la cartrolina per donar-li aspecte de mapa antic, i es pinta amb... cafè. Sí, el cafè li dóna el toc de pergamí.

He trigat un any i mig a fer el mapa, perquè entre el final de la tesi i totes les mudances, he tingut aturades de molts mesos sense tocar-lo. Finalment, però, el procès ha estat finalitzat aquí a Suïssa, ja que la meva noia me'l va portar en una visita, i el vam acabar plegats :)

Aqué en teniu el resultat final!






Estic molt content amb el resultat final, crec que és una rèplica prou bona del mapa que apareix al llibre. Segurament també deu ser el primer mapa de "El Hòbbit" en català que existeix!
P.D.: El mapa encara fa flaire de cafè!

2 comentaris:

míriam ha dit...

La maqueta de la casa dels Hòbbits que ha fet aquesta noia és increïble! Li he d'ensenyar a una amiga a qui li encanten el Senyor dels Anells i les cases de nines.

El teu mapa és molt bonic també, i quina idea més bona això de pintar-lo amb cafè. A mi el cafè no m'agrada, però m'encanta l'olor que fa.

La llúdriga ha dit...

Es brutal eh! La maqueta es una veritable passada!
El mapa ens ha quedat molt potable, vaig seguir les instruccions per fer mapes pirates pera a la canalla que vaig trobar per internet :p

THIS BLOG IS WRITEN IN CATALAN, IF DON'T UNDERSTAND IT, USE GOOGLE TRANSLATOR :)