This blog is writen in catalan, you can use google translator to translate it to your language :)

dijous, 15 de setembre del 2011

Quanta feina!

Primer, posem-hi una micona de música...




Hola!
Ja fa unes setmanes que no escrivia, se'm menja la feina! No he pogut fer ni vacances! Cap ni una!

La recta final de la tesi està resultant dura, i el temps no acompanya, entre la xafogor que hi fot a l'oficina i els yonkis de l'aire acondicionat, acabaré fatal.

Per acabar-ho d'arreglar, les nits les passo entre l'alternativa d'escoltar els bars d'abaix i (atenció) com un grup de ninis trentanyers juguen a la petanca a les 12 de la nit, o bé, tancar la finestra i morir-me de calor...

Tot això ha portat a certs canvis de costums i noves incorporacions a les meves rutines.

Com per exemple prendre cafè, cosa que mai acostumo a fer, però en necessito una tasseta de bon matí per poder anar tirant. Ara, si en prenc a la tarda és impossible aclucar els ulsl a la nit...
El prenc sol, sense llet ni sucre, com ha de ser un bon cafè.




També torno a sortir a còrrer, perquè ja m'estava posant una mica bacó i calia posar-hi remei, així que 3 o 4 cops per setmana surto amb un o dos amics a fer uns kilòmetres, i a més a vegades la xicota s'anima a venir amb la bicicleta.







També passo estonetes a un club d'escacs al qual em vaig apuntar quan la parella va marxar 5 mesos a Dinamarca, i on un grup de jubilats es dediquen a passar-me per l'adreçador cada cop que hi trec el cap...
Val a dir que el meu nivell d'escacs a millorat força i fins i tot m'atreveixo a anar algun torneig per passar un dia diferent, però tot i així... em claven bones pallisses.
Caldrà practicar més.



Com que no tot és treballar a la vida, la poca estona que tinc de relaxament, la passo bebent una bona tassa de te o una bona cervesa i mirant un capítol de Star Trek: La nova generació (ja no és tan nova, la generaciaó... 20 anys o més en deu fer...) en francès, ja que tinc l'objectiu personal de tenir el meu francès a punt a finals d'any.




I això és tot per avui, en avant toute!



P.D.: Veig que durant la meva absència he rebut uns quants comentaris, ja m'he pres el temps de contestar-los tots, gràcies per comentar, sempre fa il·lusió trobar cosetes al blog :)

2 comentaris:

míriam ha dit...

Ei! Ben tornat al món blocaire!

Aquesta xafogor és insuportable, tens raó! Ànims!

Ben triada la banda sonora ;)

La llúdriga ha dit...

Ja falten pocs dies per tenir la tardor aquí!

THIS BLOG IS WRITEN IN CATALAN, IF DON'T UNDERSTAND IT, USE GOOGLE TRANSLATOR :)