This blog is writen in catalan, you can use google translator to translate it to your language :)

dimecres, 12 de setembre del 2012

Petits tresors


La setmana passada la meva noia va venir a veure'm i va venir carregada de caixes i capses amb les meves coses. El pis arriba així al seu estadi final: TOT COMPLET.

D'un apartament amb una trista taula amb cadires de plàstic, vaig passar a tenir-lo ben moblat, amb un llit, el sofà i tota la resta. Encara era buit, però. Ara per fi tinc les coses que en fan una llar. Ja només hi falta una cosa :)

Entre les coses que han arribat des de tan lluny hi tenim...

El meu io-io, que si ve no el faig servir quasi mai, m'agrada tenir-lo a la vista, i de tant en tant el faig girar una mica.

Les precioses il.lustracions de la Màriam Ben Arab

El meu boomerang. El tinc des de... deu fer ben bé vint anys. Se li veuen clarament les marques de les dents que la meva gossa, la Pintá, li va fer llavors. Vaig trigar molts anys a saber fer-lo volar, però ja en vaig aprendre, i torna de meravella.

Les meves teteres i els meus tes! Això forma part del meu dia dia, i torna a disfrutar de les meves teteres i tasses era una cosa que volia urgentment.

Com veieu, són petites foteses, però les trobes molt a faltar quan només marxes amb una maleta amb les coses imprescindibles. Ara començo a gaudir de casa meva com si fos veritablement meva.



2 comentaris:

Ironwomen :D ha dit...

uuoooo estic molt contenta que ja tinguis totes aquestes coses i que la casa sigui mes acollidora :)
que macuuuuuuuuuuuuu ^_^

La llúdriga ha dit...

Eiii! Gràcies per comentar! Fa molta il.lu trobar comentaris :)

Jo ara estic una mica de pringat... aquí és festa dilluns, i jo de moment demà diumenge ja vaig a treballar... vull descansaaaaar!

THIS BLOG IS WRITEN IN CATALAN, IF DON'T UNDERSTAND IT, USE GOOGLE TRANSLATOR :)